Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Emily 6
ik ga een gedicht schrijven
over hoe je lacht
je me bezighoudt in de nacht
en hoe jouw contouren
mij vervoeren
wat had je anders gedacht?
de manier waarop je lacht
fluistert en kust
zo lief en zacht
dat het me niet beroert?
dat me dat koud laat?
de manier waarop je praat?
Hoe je in de ruimte staat?
dat iemand met zulke haren
me ongerept laat?
dat dit vanzelf over gaat?
ik zie je uit bed stappen
hoor je in de maat klappen
en zie je lachend verder gaan
ik tik je op je billen
en je kijkt me stout aan
ik kan nog wel even verder gaan...
Reacties op dit gedicht
themikeymen vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
themikeymen
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
20 maart 2020
Thema's:
[Liefde]