Als je een bloem zou zijn
Dan wil ik je niet delen
Want je bent de mooiste
Maar het niet delen is egoïstisch
Dus laat ik je in je bloei
En in de situatie waarin je bent
Soms geef ik je mijn schittering
Maar ook altijd verse grond
Zodat jij de bloem kan zijn die zich went
Naar ware liefde in een vent
Je bent krachtig en prachtig
Ook dat is wat ik je mee wil geven
Blijf niet in het verleden leven
Maar zie wat er is weggelegd voor jou
In alles wat ik zeg of doe denk ik aan jou…
Jij bent wauw!
Ik zie de vonkeltjes in je ogen
En dat wat je heeft bewogen
Ik laat je er stil bij staan
En zeg je…
Je hebt het goed gedaan
Of je nu blijft of weg zult gaan
Stilstaan zal je niet meer doen
Misschien nu nog even
In jouw hart is al het juiste streven
Eigenlijk sta je nooit stil
Zolang je er stil bij staat
Het gaat er om wie of wat je raakt
En hoe dat jou in de toekomst verder draagt
Als je een bloem zou zijn
Dan groeide en bloeide ik naast je
Ook al was dat verderop
Dan viel jij me op
En voelde ik je bij me
Net als nu
Dus ga en sta waar jij wilt
Doe wat je wilt doen
Wat je hart je ingeeft
Ga op wereldreis en ga tot je kern
Neem de tijd voor jezelf
Ik hoop dat je dan de bloem vindt
Die ik al heb gevonden in jou
Het is de allermooiste