Storm in mijn hoofd.
Ik kijk om mij heen,
ik zie het al komen.
Het dondert in mijn hoofd,
tranen beginnen te stromen.
Gedachten komen op,
ze zijn niet meer te plaatsen.
Honger naar het slechte,
ik begin me te haasten.
Als ik stop ben ik kwijt,
als ik opgeef, verloren.
Ik sta te gillen in de spiegel,
ik kan mezelf niet horen.
Mijn liefde is toch sterker,
dan alles in mijn hoofd.
Bij haar te zijn, mijn motivatie,
vuur dat nooit dooft.
Veranderen is lastig,
vandaag redde ik het net.
De storm weer overleefd,
opgekruld in bed.