Hey that’s life
ze gaven een stevige high five
of dat probeerden ze althans
maar het ging mis met Hans
hij had slecht gericht
sloeg haar op ’t gezicht
verdorie zal ’t gaan
dat kwam hard aan
haar bril nu schuin op haar neus
niet gracieus
weg was haar lach
na deze handslag
de liefde even bekoeld
maar schat dat had ik toch zo niet bedoeld