Herwaardering ….
De wereld krijgt een andere vorm
Afgezien van hen die ons ontvallen
Een nieuwe basis ,nieuwe norm
Bewustwording met z’n allen
De knoeiers gaan voortaan in ’t net
onbehouwen geen eer meer te behalen
Het thuiswerk krijgt een flinke zet
een vervolg op een flinke generale
Het vrije krijgt hun grenzen terug
gekaderd om weer te beschermen
De Unie slaapt maar onder de brug
je hoort de pluche-zitters kermen
Helden krijgen hun verdiende loon
uit de vanouds gevulde zakken
De overheid op een andere toon
nemen burgers niet meer te pakken
Nieuwsvoorziening met vrije bronnen
wordt uitgesproken in klare taal
Door de mand wat is verzonnen
zo hoort het echte multimediaal
Voor ouderen en de gezondheidszorg
moet de kwaliteit werkelijk prefereren
De getoonde inzet staat zeker borg
voor een eerlijk herwaarderen