Gebakken vis.
IJmuiden met zijn
Vissershaven
Coronaleed alles is dicht
Een trektocht
Voor een gebakken
Vissie ,bij Smeding krijgen wij wat zicht.
Kibbeling met
Portie patates
Je staat op afstand in de rij
Speciale in- en
Uitgang
Je voelt je vreemd , coronavrij.
Ik hoorde Kaatje
Is ook open
De rest gesloten , alleen verse vis
Bij Tell aan de
Vishal te verkrijgen
Je grijpt aan zoveel nu toch mis.
Het is behelpen
Doch het lukt nog
Al hoewel veel schappen in super leeg
Keuzen zijn minder
Er is veel hamster
Ondanks Ministeriƫle veeg.
th