steeds meer
jij vraagt mij zoveel meer
weet dat ik geen antwoord ken
weet al precies wie ik ben
dus vraag je elke keer
jij vraagt mij zoveel meer
weet de onrust in mijn hart
weet van deze foute start
weet al hoe ik reageer
jij vraagt mij zoveel meer
weet vast ook al hoe ik denk
maar elke keer, elke keer
vraag je weer iets meer