Verliefdheid is verlangen naar mekaars kussen
ze zijn niet te blussen
alle ziekten willen overkrijgen
met gezond verstand niet aan elkaar te rijgen
In elkaar opgaan
bij volle of nieuwe maan
Ach, laat ze toch begaan
in hun prille bestaan
alleen en toch samen
twee lichamen
die elkaar bekwamen
zonder zich te schamen
Hun leven kabbelt dag na dag
een traan, een lach
waar is de tijd dat ze samenkwamen
achter de bramen
en nadien snoepten van de bessen
die smaakten als delicatessen
samen zijn ze nu oud en ervaren
kapsels van grijze haren
mild en aangenaam
niet snel maar langzaam
niets heeft hun liefde doorkliefd
en zijn nog steeds verliefd