er was ruimte tussen tralies
een vogel in opengesperde lucht
ook waren er geduldige woorden op vezelrijk papier
enige betekenis was er niet
er was ook niets nodig, alleen een geest
die buiten zijn schedel treedt
alleen adem die verhuist, een ongetemde droom
meer viel er niet te zeggen