Ik droom van een plek waar de natuur de natuur kan zijn
waar een bloem de dollars verslindt, een boom de euro verblindt
waar wolven dieper kunnen zien
wie niet weg is, is gezien
Ik droom van een plek waar een mens een mens is
een kind een kind mag zijn, onbezorgd kan spelen op zijn terrein
waar mama en papa mogen genieten
ver van de communicatiesatellieten
Maar ik droom vooral van een plek
vol kleur en muziek
geur en romantiek
SMACK !