Het licht van mijn hart
Schijnt in het donker nacht
Verteerd de eer bij stormweer
Veracht mijn ogen
Die kijken hoe ze jou hebben belogen
Dieper dan mijn ogen
in je ziel kunnen kijken
Is het einde een plek
die ik niet kan bereiken
Want ik kijk naar jou binnen
waar mijn ogen
Verboden terrein zijn
Ik heb niet de scherpte
om zoveel liefde te observeren
Mijn ogen zijn blind
Vertraagt in een overzicht
Dat niet kijkt naar je binnenste
Naar het mooiste zicht
Mijn oog is verblind
Met teveel licht