Mijn vader zelden tot nooit gezien
Ik ontmoet hem voor de eerste keer
Het kostte ons heelwat gegrien
En o wat deed ons hart veel zeer
Door onbegrip en andermans haat
is onze band ver beneden peil
Vroeger door die andermans raad
is hij ver vertrokken, heel veel mijl
Altijd benieuwd, van hoe is die man
Groot, klein het maakte niet uit wat
Van wie heb ik dat karakter dan
Dat was nog wel het meeste wat aan mij vrat
Maar eindelijk daar kwam hij dan aan
Ik trillend en zenuwachtig al een riet
Hoe kon het leven in godsnaam zo gaan
Dat ik nu na 30 jaar eindelijk mijn eigen vader ziet.