'N Voël sing
aandag te trek
en so gou as twee
hy maak 'n skerm
van klank in hul omgewing
Die wêreld is rond en
lyk soos 'n eier
Sodra dit stop, die aarde
draai om die son
alles en almal rol
daar met schokjes vanaf
en sweef begin
op soek na swaartekrag
'n paar swartvoëls en 'n eier