Als je bij me staat voel ik je warmte ,
de heerlijkle rust en kalmte
Je kijkt me aan..
Net alsof "IK" een fout had begaan.
Bij die gedachte ,
werd ik uit de 7de hemel gebracht.
Toen zag ik die blik in je ogen
het deed me geloven dat ik niet diegen was die je had bedrogen.