Uit de richting van mijn wijzer
Ben ik een gedacht grijzer
Een ontmoeting
steelt het oogcontact
Een kus ontsnapt
Die ik in mijn afscheid meepak
Deze zoen wordt onthouden
op mijn lippen
En beleefd gedeeld
in mijn hart
Deze ene mooie blik
met het oogcontact
Treft als een eeuwige binding
Geschreven in een visueel contract
Altijd te herlezen
en opgeslagen in mijn gedacht
En onthouden om je liefdesregels te respecteren
Heb ik de kleine letters ook nagelezen
Er staat mijn liefde moet je niet vrezen
Maar verder lezen
Hier bij deze
Ik hou van je
Je loopt met mij
Door heel mijn leven