het bloed loopt vloedelijk
De verzorging laat je gemoedelijk
Je valt in de greep
Van een uitputting
Die je beneden sleept
Je kneep van pijn in mijn handen
Je longen brande
Ik voelde jouw pijn
mijn zorg...
wou er voor jou zijn
Je wilt uit je lichaam zweven
En je pijn even vergeten
Je zou nooit opgeven
Maar de pijn is aan het domineren
in je leven
Empathie komt mij niet tekort
Ik zag hoe je vocht
En naar rust zocht
Voor al dat je lief heeft
We weten
dat je in ons harten verder leeft
En persoonlijk...
ik deze tijden nooit vergeet