Hoe zou de toekomst eruit zien.
Je kan heimwee hebben soms, naar lang vervlogen
tijden. Zal ik ooit vinden waar ik naar op zoek ben.
Een liefde, zo intens en sterk, een liefde waarvan je bijna
zeker weet dat hij nooit verdwijnen zal.
Hetgeen je altijd al wilde, je hele leven lang.
Twee vreemden zullen we zijn, die elkaar op de een of andere
manier zullen herkennen.Gewoon het gevoel; ja, dit klopt.
Dat je voor het eerst met elkaar spreekt en het gevoel hebt
dat je diegene al heel lang kent. En in je ogen zal ik lezen
dat je mij zult beschermen, en dat je er altijd voor mij zult
zijn. We zullen altijd dingen bij elkaar ontdekken,die wij niet eerder wisten van elkaar, het blijft altijd boeiend tussen ons, nooit een saai moment.
Jij bent alles wat ik wenste in mijn leven.
Jij hebt alles wat ik zocht,wij begrijpen elkaar zonder een
een woord te zeggen.
We kunnen lachen met elkaar, en ook mijn mindere momenten, mijn verdriet zal je begrijpen. En als jij een terugval hebt,
zal ik altijd een hand naar je uitreiken om je weer overeind te helpen, hetgeen je ook bij mij zult doen. Ja, dat zou toch de ideale liefde zijn. Je blijft er altijd naar verlangen.
Iemand die er voor je is, die je leven compleet zal maken.
Misschien komt die dag er ooit, dat ik mijn geliefde vinden zal.
Het ontbrekende deel in mijn bestaan.
Datgene waar je altijd al naar zocht.
Op een dag, je weet het nooit, zal ik het misschien wel ervaren, wat moet dat blijdschap en vreugde geven, het is met niets te evenaren.