Geweven gedachtes sluiten de illusie van proberen
En een stop zetten bij het begin is niet af te leren
Een beweging zetten maakt niet uit in welke richting
Expressies of gevoel tonen zorgen voor verzwichting
Het maakt niet uit wanneer de eindstreep behaald wordt
Zolang je maar de negativiteit sluit
Het lukt mij misschien niet je te overtuigen,
Maar op een dag zal de sluwe gedachtes sluigen
En niet woorden verzinnen die niet bestaan
Maar woorden beginnen die ontstaan
Door creatie en emotie van de sensus
Degene die creëert zet een stap in een richting
Degenen die beweegt beheerst de zin.
Dus sluimer niet je ogen, denkend aan de volgende dag
Want voor gedachtes die rusten in de nacht
Zijn voordat het morgen is, onstacht
En voordat je het weet, is de dag ontkracht,
Ben je gezwicht voor het angst wat ontbracht,
Dus sta niet stil, ren en denk, of doe wat je wil maar maak het bekend,
Maak je klaar voor een strijd, het is het ende der tijd.
Tijd voor een nieuwe zin.