Rozen, de bloemen van de liefde,
die een man aan zijn geliefde schenkt,
ze vertegenwoordigen iets.
Want aan rozen zitten doornen.
En die doornen staan voor de obstakels
die je in de liefde tegenkomen kan.
En die obstakels moet je samen overwinnen,
en dan kom je bij de kern van de liefde,
de roos zelf, het mooiste gedeelte van de
hele bloem.
Geen roos zal zonder doornen zijn.
Ze zijn pijnlijk om aan te raken, maar ze
horen bij de bloem,de doornen staan voor de
moeilijkheden, en die zijn om opgelost te worden,
de roos zal jullie hart laten spreken.
Jullie vervullen met gevoelens van tederheid.
Een roos in volle bloei is als een liefde tussen
twee mensen die puur is en echt, net zoals de bloem
zelf is. Ja,de roos de bloem voor geliefden.
Je krijgt een bos rozen, en hetgeen dat je zo griefde,
ben je weer vergeten dan, vertederd als je bent door de
aanblik ervan. Rozen om te bewonderen, kijk een beetje
uit voor de doorns, maar daar bovenop vind je waar je naar
zocht,de roos zelf, een bloem van passie en genegenheid.
Een bloem van liefde en tederheid. Een bloem die niet is
te evenaren met de andere bloemen die er zijn.
Het is de
bloem van de liefde, van houden van, hoe je het ook wendt
of keert,iets om te koesteren, en te bewonderen en aanschouwen, de schoonheid van de roos, een bloem om van te houden.