Mijn conditie hangt samen
met een revolutie
Gespannen aan een draad
Die presteert en het product haalt
Sterkte is mijn product
Een weg zo gedekt
als een viaduct
Stevig onderweg
naar een andere weg
Een aankomst
waar de streep verder weg ligt
Een ontvangst van een zonnige verschijnend zicht
Sta ik in het licht
Als iemand die sterker was
dan het gevecht
Blijf ik overeind
Tot het volgende eind
De dood blijft Zummeren
Tot het lotje te hoog is
om het te nummeren
Heeft mij het leven
Een toekomst gegeven