Jou ogen zo diep in mij
Tot in mijn ziel
Heeft het een nieuwe kijk
in mijn wereld verfijnd
Zo helder en diep
ben je bij mij ingedrongen
Ongedwongen
adem ik liefde door mijn longen
Ongedwongen
blijf ik denken aan jou
De liefde
waar ik ongedwongen van hou
Het heeft allemaal bij mij ingekropen
jou voetafdruk
Waar ik ben op gaan Lopen
Jouw afdruk
heeft mijn leven bepaald
Het is gedrukt
op de juiste maat
Ik wist wel dat eeuwige liefde bestaat
de ogen die in mij kijken
Zal nooit van haar afdruk wijken
Maar als kleur schijnen
Op beide gezichten
In donker
en alle schijnende lichten