Woorden zijn niet nodig, spreken is overbodig,
als wij elkaar aankijken. Onze ogen zeggen alles.
Vertellen onze diepste geheimen aan elkaar.]
Ja, ogentaal,wie kent het niet, die verliefd is geweest.
Ogen waar je ondersteboven van kunt zijn.
Ogen die je verwarmen, die je de weg kwijt doen raken,
dat kunnen ogen allemaal doen. je weet niet wat het met
mij doet, als je mij aankijkt met die grote donkere ogen
van jou.
Ik word helemaal week van binnen, en mijn bloed stroomt
sneller door mijn aderen dan als het normaal doet.
Ik zou je wel willen kussen, maar soms kan dat niet.
Is de gelegenheid er niet voor. Ik kan zo genieten, van je
aanwezigheid. Wou dat die momenten nooit voorbij gingen.
Samen mooie herinneringen maken, het voelt zo goed tussen
ons twee.
Jij geeft mijn leven weer de kleuren, die het zou moeten hebben, niet alleen nuances van grijs. Jij brengt weer licht
in mijn ziel en in mijn hart. Als je er niet bent, zie ik je gezicht voor mij, en dan vooral je ogen. Altijd eerlijk en
oprecht. Dingen zeggen kan iedereen, maar jouw ogen hebben mij nog nooit bedrogen.