zie een foto van een mooie meid op het beeld staan,
wat heeft de dader die nacht bij dat ontschuldige meisje gedaan.
in een groot leeg weiland,
maakte hij dat lieve meisje van kant.
niemand hoorde haar gegil en haar gehuil,
wat voelde zij zich vernederd en vuil.
en dat ie haar nu niet eens liet gaan daar dat gegil wat ie had aangehoord,
nee hij heeft nog eens met grof geweld vermoord.
zo hard als je dan zo'n meisje op tv ziet staan,
en die domme politie heeft de dader laten gaan.
ik ken het lieve meisje niet,
maar in mijn hart voel ik veel verdriet.
het maakt me niks uit of de dader is zwart wit of rood,
maar hij moet ook op een martel manier dood!
liefs Tes