Je leven gaat verder, net zoals je een bladzijde van
een boek om zult slaan. Je begint aan een nieuw hoofdstuk
in je boek en in je leven. De toekomst ligt nog open, moet
nog worden ingekleurd. Wat er nu is, is het moment, het hier
en nu. Je moet je ten volle realiseren, dat dit het enige moment is, dat je daadwerkelijk hebt. Het moment in het heden.
En de tijd, die tikt verder, je kunt niet terug in de tijd.
Maar de liefde voor het leven is er altijd, hoe je het ook
wendt of keert. Elke dag is een gift, aan jou gegeven. Op sommige dingen heb je geen grip, dat zijn gewoon omstandigheden, maar voor de rest is het aan jou wat je met je leven doet.
Verspil je tijd niet, daar is het te kostbaar voor.
Koeter de mooie momenten, die zijn niet in geld in de wereld te koop. Geniet van de simpele,dagelijkse dingen in het leven, waardeer wat je hebt. Boek vooruitgang in het leven, , heb niet het gevoel dat je stil blijft staan. Heb plezier in wat je doet. Je leven is zoveel leuker als je doet wat je leuk vindt.
Praat met mensen en luister naar hun visie op het leven, dat leert je de jouwe te relativeren. Het leven is zo slecht nog niet, het is net hoe je tegen het leven aankijkt, wat je erin ziet. Probeer altijd positief te zijn, maak wat van je leven en wees gelukkig op jouw manier. Wees tevreden met wat je hebt, dan leef je met plezier.