Wie ik was was niet genoeg,
Ik moest mijn onzekerheden voor me houden,
Al werd ik vanbinnen alle kanten heen geduwd,
En dieper naar beneden getrokken,
Ik moest mezelf bij elkaar rapen.
Wie ik was was niet genoeg,
Mijn lichaam was niet mooi,
Er kon altijd wat gewicht vanaf,
Mijn uiterlijk deed je walgen,
Ik voldeed nooit aan jouw verwachtingen.
Wie ik was was niet genoeg,
Al gaf ik alles wat ik van mezelf geven kon,
En probeerde ik de pijn bij je weg te nemen,
Duwde je mij steeds verder weg,
Terwijl het enige wat ik wilde was van je houden.
Wie ik was was niet genoeg,
Al kreeg ik geen lucht en had ik het gevoel in te storten,
En had ik het soms nodig om op adem te komen,
Mocht ik nooit in het huis mijn rust nemen en mijn plek vinden,
Het was nooit een veilige haven.
Wie ik was was niet goed genoeg,
Dat heb ik je vaak genoeg horen zeggen,
In jouw ogen een nietsnut die niets gaat bereiken,
En ik stond met mijn rug tegen de muur,
Altijd met een last op mijn schouders.
Wie ik was was niet goed genoeg,
En wat jij tegen mij zei maakt niet meer wie ik ben,
Wie ik was,
Ben ik niet meer.