Stapje voor stapje, voorzichtig aan, zullen
wij elkaar herontdekken. Voelen hoe het ook alweer was
tussen ons twee. Onze relatie is nog zo fragiel. We proberen
om er zo voorzichtig mogelijk mee om te gaan, dat er geen nieuwe barstjes in komen, het moet goed gaan nu. het is als
een tere vaas, die je zo voorzichtig mogelijk behandelen moet. Ons samenzijn weer zo voorzichtig mogelijk op te bouwen. We zijn zuinig op elkaar nu.
Het mag niet uiteenvallen zoals een tere vaas vallen zou, in
duizend stukjes op de grond. Zie hem dan nog maar eens te maken, wat zou dat moeilijk zijn. En zo is het ook met ons samen. We kunnen soms niet met en niet zonder elkaar.
Maar we geven het nog een kans, we zijn bij elkaar nu.
En dat is waar het allemaal om draait.
Onze relatie is als een bloem, die zich na de storm weer opricht met zijn kopje omhoog naar de zon. Zo zullen wij samen ook verder gaan, met vallen en weer opstaan.
Ik hou van je schat, en kan eigenlijk niet zonder je.
En hoe moeilijk en gecompliceerd het ook worden zal,
we slaan ons er wel doorheen. Onze liefde zal nooit minder worden, de rest van ons leven niet. Kom hier mijn geliefde, kom bij mij zitten, dan sla ik mijn armen om je heen.
Wij blijven samen, en die vaas, die houdt het wel.
We zijn voorzichtig, met elkaar, weer samen en niet meer alleen.