De stilte op een gezamenlijk moment
uit de vluchtigheid van het leven
Zodat je het bereikte doel herkend
waarvoor het grootste offer is gegeven
Maar bovenal tijd om het beseffen
dat actief kan worden gewerkt
Aan maatregelen die je kan treffen
wat de kans op herhalen beperkt
Belangrijk om van het verleden te leren
dat je zelf over normen dient te denken
En je winst haalt uit goed communiceren
omdat naïviteit een ander kan krenken
Uit respect voor het tomeloos verzet
die de basis bleek voor ons vrije bestaan
Is alles honderdtwintig seconden stilgezet
en een krans gelegd voor wat er is gedaan