Ik ben de Vlam.
Ik ben het Vuur.
Ik ben de Vrijheid.
Geef mij door.
Want zonder jullie zal ik doven.
Zonder vrede kan ik niet branden.
Ontbrand mij, hou van mij, koester mij.
Nu, vandaag en voor altijd.
Want zolang er vrede is kan ik branden.
Hier, vandaag en overal.
Dus geef mij door,
van generatie op generatie.
Want ik ben de Vlam.
Ik ben het Vuur.
Ik ben de Vrijheid.
Geef mij door.
Want zonder jullie zal ik doven.
Zonder vrede zal ik nóóit branden...
- Pancho -
5 mei 1945 - 5 mei 2020
75 jaar vrijheid