Geef mij je antwoord van liefde,.
Zoals je mij hebt belooft.
Verzet je van je pijn,
Loop recht naar mij toe,.
Want daar wil je
toch echt zijn?
Vergiet je verdriet,
van gebroken tranen.
Jou tranen,
die lopen over onze gedaante,.
Van trouw en het houden van elkaar dat houd ons staande.
Vind het vertrouwen
dat je liet kwijtspelen.
Laat de overvolle liefde
niet van je stelen,.
Maar laat je liefde voor mij
Terug opnemen,.
Dan zal liefde
je geluk terug strelen.
Ik wil je weer veroveren
met mijn woorden.
Maar alleen als je het wil horen.
Want echte liefde,
Dat gaat nooit verloren?