Jouw gevoel van aanraking
Is een wereldoorlog staking
Zoveel liefde in één omhelzing
Is een nuclaire haat verdelging
Sober en onderdanig
Blijf je koel en zalig
Jouw Liefde
is een universele taal
Die je uitvoert
in een mooi verhaal
Leef lang in vrede
Met deze gebeden