Bedekking
Naaktheid tussen ons
Buiten valt boomblad van boom
deken tegen de koude
daaronder leven in aarde
Bomen dromen
hun gedachten stromen
gaan op in het stadslawaai
van toeters en fietsbellen
Jij komt naast me staan
naakt rekt jij je uit, raakt me aan
zonlicht laat ons voelen
op de blote, koele huid