GRENZEN OVERSCHRIJDEN
Met de tenen op geploegde aarde
onder de hielen ongeploegd land
In de persoon kan geen man of vrouw
worden gezien zien, de afstand te groot
Wel een hoed, das, jas, broek, schoenen
kunnen met moeite worden onderscheiden
Ergens zijn verhoudingen zoek gegaan
handen in jaszakken, punt naar voren