als kleine steentjes in de tegels,
als kleine pluisjes in de lucht
een stofje in de atmosfeer
wat bijna in onzichtbaarheid zucht
Zo sporadisch voel ik het-
verliefdheid of aangetrokken zijn
nauwelijks merkbaar in het echt
een speldenknop, ragfijn
Ik zie je niet, ik hoor je-
als een stem die tegen me liegt
Ik weet niet of jij het bent
die me echt bedriegt.
Ik weet niet wie je was,
waar je vandaan komt of naartoe gaat
waar je van gemaakt bent,
als ik in mijn hoofd tegen je praat.
De lucht past zo verdomde goed
in de atmosfeer.
Geen echt verdriet, geen onzekerheid
emoties zo zwaar, ervaringen als een lichte veer.
Lieveheersbeestjes en goed gedrag
roze kleren en bloemen op mijn shirt
Ik weet niet eens of ik je mag
terwijl ik in mijn hoofd met je flirt