Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Als Je Naar Me Kijkt
Als je naar me kijkt
Je ogen gloeien
Branden op me in
Met gemeende liefde
Voel ik die kracht
Die je bij je draagt
Op me overbrengt
En ik zo nodig heb
Weet ik in stilte
Dat we vrienden zijn
Niet zomaar een paar
Met elkaar verbonden
Geloof ik zonder omhaal
In een grote God
Heel ver daarboven
Maar naast me
Beloof ik je glimlachend
Te doen wat ik voel
Te delen wat ik weet
En te voelen wat ik doe
Reacties op dit gedicht
Hilde Meulbroek vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Hilde Meulbroek
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
26 november 2000
Thema's:
[Vriendschap]
[Houden van]
[Geluk]