Je bent mijn oorsprong van liefde
die in mijn geloof drong
De Sparkles de mooie spreuken
Die je in mijn huid zong
Tot diep in mijn genetisch stel
Ingediept tot onder mijn vel
Zo ver reikt jou gezang
Een lied oneindig lang
Dat troost verwezenlijkt
en stelt mijn angsten
goed en wel
Daar waar je mij opvangt
Daar waar mijn hart
bij samen hangt
In het kleinste moment
En mij brengt
in het grootste content
Je hart dat botst
tegen het grootste verwant
Dat zich blootsteld
En zich de tijd uitdoofd
En verlengt wordt aan het einde
Van de innerlijke band
samen uiteindelijk trouw belooft
En met de ring zich verloofd