Het zonnelicht warmt
door open palmen
strijkt zachte lucht
langs mijn handen
verbeeldt adem,spirit
of geest van God in
lentewind lieflijk strelen
voel haar, mijn katje
lief mooi zonnekind
het is drie jaar geleden
zo spirit of geest is, alom
niet te vangen, wel aanraken
ver en ook dichtbij
streelt zij langs palmen
verlang ik,weet haar daar
boven alles haar gedicht in mij