De zesde mei, die grote dag
ging veel te snel voorbij
Ik zag voor het eerst jou lieve lach
Ik voel en weet: ik hou van jou en jij van mij
Wij horen bij elkaar
Al zijn wij nu lichamelijk ver bij elkaar vandaan
Wij samen vormen een geweldig paar
Wel jammer dat de tijd niet langer stil bleef staan.
O M, het gevoel dat wij beleefden
Die intens passionele momenten
Waarin wij samen kreunden
Een innige kus en nog heel veel meer
Dat was toch echt genieten
Beleefden we dat vandaag nu ook maar weer.
Ik had nog zoveel met je willen delen
Maar de tijd tikte te snel naar het verleden
Waarom ontmoetten wij elkaar pas na ruim veertig jaar
En waren we niet op een eerder tijdstip bij elkaar.
Van binnen voel ik me heel emotioneel
En schrijf over de momenten die ik met je deel.
M, jij blijft in mijn herinnering
Als een heerlijk, lief en lekker ding
Je praat niet graag over je problemen
Maar ook die wil ik samen met jou nemen.
Ik wil je nog veel beter leren kennen
Ik kan en wil niet zonder jou
En wil je o zo graag verwennen
Jij bent voor mij de vrouw waar ik het meest van hou.
M, wat wij hebben maakt heel veel los
Soms zien we de bomen niet meer door’t bos
Onze harten slaan op hol
En van binnen zitten we helemaal vol
Minuten, uren, dagen zitten wij te denken
Zouden wij elkaar een gelukkig en bevredigend leven kunnen schenken
Liefste schat van mijn dromen
Zullen wij ooit bij elkaar gaan wonen?
Wij samen hebben een bijzondere band,
die houdt wat mij betreft voor immer stand.