iemand neemt een foto
-ruim vóór de oerknal
zodat toekomst in gebeurtenis treedt,
sluitend het lichaam
meer nog dan louter bestaan
afgeleid van kennisgeving
extraterritoriaal, als voorschot
op avondluwte
nuchterheid is geboden,
we spreken van een basisvoorwaarde
als dit dan toch onafwendbaar is,
mag het dan pijnloos zijn?