Ik neem je mee in mijn slaap.
Daar hou je mij wakker
In de avond laat.
Daar sleep je mij mee
naast jou in onze dromen,
Daar bezoek je mijn fantasie
In al mijn klasse en detenties,
Blaas je een muziekje
door mijn hoofd,
Rust je stem in mijn droom voort.
Je schijnt je glundert en glinstert
Als een vallende ster die niet uitdoofd.
Je verhindert al wat ons hindert,
Je verstevigd en je verdedigd
Al de waarde in ons hart.
Daarvan kom je.
Je stroomt door in mijn hoofd,
en ik verbeeld je
In mijn gedacht.
De hele nacht.