BON MATIN
De nieuwe morgen wordt wakker
belooft een mooie, propere dag
zonder een knellend verleden
een zon die voortdurend schjnt
een zachte bries, een zeil, een boot
In de schaduw van het grootzeil
rust de tijd en valt in slaap
met het wiegelied later en later
van het wiegen van het zeilschip
op het blauwe, kabbelende water