Het voelt verboden
De manier hoe ik naar je kijk
Mijzelf voorstel dat jouw vingers
mijn huid zachtjes aanraken
Het voelt zo verkeerd
Het verlangen dat ik naar jou heb
Dat ik voor mij zie dat je mij vasthoudt
en ik verdrink in jouw omhelzing
Het voelt zo misselijkmakend goed
Jouw lippen op de mijne
In die diepe onuitgesproken verlangens
Die huizen in mijn lijf
Het voelt alsof ik opgesloten ben
In mijn gedachten over jou
Waarin jij toegeeft aan wat ik voel
En ik eindelijk mijzelf mag zijn
In mijn dromen stel ik mijzelf open
In mijn dromen zoek ik je op
In mijn dromen voel ik je
Smelten wij samen tot één
Maar als ik terugkom in de wereld
Weer een stap terugzet in de realiteit
Weet ik dat deze dromen nooit waarheid kunnen worden
En voelt elke droom
Waarin ik jou omhels, kus en voel
Als een bitterzoet afscheid