Wet van het leven
Als je al jouw rekeningen
betaald hebt,
als je geen schuld meer
hebt, dan mogen de poorten
van vrede zich openen
voor jou.
De wet van het leven zegt
dat voor iedere actie is er
een reactie.
Zo kunnen de ongelukken
gelukken teweegbrengen
en andersom is ook geldig
als je je grenzen niet
erkent en accepteert.
Wat je nu meemaakt, kan
als gevolg van jouw daden
in het verleden
zijn.
Wat jij van de ene hand
weggeeft, krijg je soms
via andere hand en of
dezelfde hand
terug.
05-09-2019