Ik staar naar haar.
Badend in het heetst van de zon,
is zij het middelpunt.
Terwijl zij daar ligt in haar zacht gepolijsde lichaam op het met zwartvergulde huid,
glimt ze van top tot teen.
Als diamanten in het licht.
Schitterd ze!
Ik staar naar haar.
Badend in het heetst van de zon,
baant het zweet zich sierlijk een weg naar haar borst.
En terwijl de rest van ons verzuipt,
Staat de warmte haar in het bijzonder mooi!
Als diamanten in het licht,
Schitterd ze!
Ik staar naar haar.
Badend in het heetst van de zon,
is zij het middelpunt.
Met haar elegante lange benen,
brengt het bijna erotiek naar mijn oog.
Als diamanten in het licht.
Schittert ze,
Beeldschoon.