DELICAAT
Haar hand is zeker, aarzelt
geen moment, tekent lijnen
van boombladeren zwart
in een patroon dat groeit
Later zuigt een wit blok
de tekening van marmer
in zichzelf op, zodat een trap
naar boven zichtbaar wordt
* Bij een ceramiek van Annie Michiels