Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Hoop
Weet je waarom het leven mooi is?
En weet je wat ik morgen koop.
Het kost niets en het blijft eeuwig
Weet je ik koop weer Hoop
Weet het is al weer lang geleden
En alles lijkt nu goed te gaan
O zeker wel ik heb veel geleden
Maar een nieuw tijd breekt aan
Een nieuwe dag is nu geboren
Een nieuw begin een nieuwe tijd
Ik wil het steeds van mezelf horen
Morgen ben ik weer een vrolijke meid.
Ik hoop dat het geluk zal blijven
Wie ben ik waarom hoop ik dat
Wie kan mijn geluk verdijven
Alleen ik zelf maar weet ik dat ?????
Ida
Over dit gedicht
Auteur:
ida
Gecontroleerd door:
Iejoor
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[IK]
[Onzekerheid]
[Verwarring]