VOOR DE BOMEN
In Den Haag houden ze van 't kappen van bomen
op het Plein zouden de bomen te veel dromen
Langs de grachten en de straten en zelfs in een bos
is een boom maar een boom en dus altijd de klos
Immers mensen willen scoren en de beste blijken
dus is hun pad bezaaid met houten, stramme lijken
Van parken maakt men multifunctionele plekken
waar mensen massaal naar toe kunnen trekken
Alleen struiken en bomen zitten in de weg
om die rede omgehakt en hebben de pech
door bestuurders die zwelgen in het monotone
megalomaan zonder visie, emotie en dromen