Bijen zoemen rond mijn hoofd,
vlinders fladderen in mijn buik.
Lekkere muziek dreunt door de boxen,
we amuseren ons met beachvolley.
Een strand met gebruinde mensen,
kinderen maken zandkastelen.
Een jongen wrijft zijn vriendin haar rug in met zonnebrandolie, het lijkt haast wel een sensuele massage.
Lachende gezichten, kreten van plezier,
dit is de hemel op aarde.
Alleen jammer dat ik dit droom in mijn warme bedje
in een koude vriesnacht hartje winter.