Lieve
Allerbeste vriendin
Ik kijk naar jou
op een foto
4 jaar is het al geleden
of toch bijna
4 jaar geleden was wel de laatste keer
dat ik jou zag
Het was fijn
het was fijn in het echt
En nu nog steeds in mijn hoofd
Het was zo spontaan
en dat zal ik met niemand nog hebben
Vandaag ben ik 4 jaar getrouwd
En vandaag is het 4 jaar geleden dat ik jou zag
Ik zou zo graag willen dat je mijn kinderen zag
Want jij zou een fantastisch voorbeeld zijn
De oudste kende je al
En je was zo trots
4 jaren zijn omgevlogen
En tegelijkertijd
Vreselijk traag weggetikt
Ik mis je
Ik mis je lach
Die was speciaal
Ik mis je optimisme
Had ik die maar zoals jij
Ik mis je berichtjes
Want nu kan ik jou niet meer antwoorden
Ik mis zoveel aan je
En ik mis nog meer
Ik kan wel een miljoen dingen bedenken
Waarom ik je mis
Maar wat ik nu precies wil vertellen
Ik heb zo een spijt dat ik je nu mis
En toen je leefde was het zo vanzelfsprekend
Als ik je niet zag,
Wist ik wel dat je leefde
En je leefde
Ik denk niet dat ik ooit kan leven
Met zoveel moed
Zoals jij ooit deed
Er waren zoveel redenen voor jou
Om het op te geven
En niemand zou het je kwalijk nemen
Maar je leefde
En lachte
Zoals niemand dat zou kunnen
Ik mis je zo
En elk jaar
Een beetje meer