Wolken drijven langs oneindige lucht
wolken komen als lucht op ons af
Wolken maken licht donker
Wolken maken donker licht
Lucht is oneindig
blauw en stralend
ijzig en rood
verwarmend en levend
Wolken drijven van zee naar land
Wolken brengen kleur in het leven
Wolken verbinding tussen aarde en lucht
wolken grijs, rood, geel, blauw en wit
Zee beweegt altijd weer
op en neer, met de stroom van het tij
met de dynamiek in het licht
en de kracht van de wind
Wolken tekenen de zee
Wolken maken grijs, groen
Wolken maken zee tot wolken
wolken kun je in zijn
Water in de wolken
Zee in het water
Lucht, water, zee
Zeewolken