Het valt me niet zo zwaar
veel minder dan verwacht
afscheid te nemen
van zo'n dierbare bij mijn hart.
Wat er gebeurd is, weet ik niet
ik mis je
een leegte vanbinnen.
Al die fijne herinningen
nu voor eeuwig in archief
geen plaats meer voor iets nieuws.
Vaarwel mijn vriend,
je bent een vreemde voor me geworden.
(17 april 2002)